Werkwijze en diensten

Gelukkige baas en hond in 5 stappen:

  1. U kunt contact opnemen via het contactformulier of bellen naar 06-53583121 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. 
  2. Voor het kennismakingsgesprek kom ik bij u thuis en bespreken we veelal het karakter van de hond, uw wensen, de werkwijze en eventuele bijzonderheden.
  3. Als we hier beide een goed gevoel over hebben, nemen we de algemene voorwaarden door en gaan we het sleutelcontract aan.
  4. Tot slot plannen we de eerste wandeling in.
  5. Na de eerste wandeling bespreek ik uitgebreid hoe de wandeling is verlopen en wat mijn bevindingen zijn. (Tijdens de eerste wandeling hou ik de hond de gehele wandeling of een gedeelte van de wandeling aan de lijn. Zo kan de hond rustig wennen aan mij en aan de andere honden in de roedel)

 

Wandeling:
Hondenuitlaatservice Door Lisa wandelt één uur tot 5 kwartier met groepen van maximaal 6 tot 8 honden per keer. We hebben een ochtendwandeling en een middagwandeling.

De honden voor de ochtendwandeling worden opgehaald tussen 08:30 en 09:30. De wandeling duurt vervolgens een uur tot 5 kwartier en daarna worden de honden weer thuis gebracht.

De honden voor de middagwandeling worden opgehaald tussen 11:30 en 12:45. De wandeling duurt vervolgens een uur tot 5 kwartier en daarna worden de honden weer thuis gebracht.

Hondenuitlaatservice Door Lisa wandelt in verschillende parken en bossen waar de honden lekker uit kunnen razen en hond kunnen zijn. De honden worden opgehaald in een speciaal ingerichte bus met ventilatie. De honden worden weer veilig en zo schoon mogelijk thuis gebracht.

Dagopvang:
U kunt uw hond ook aanmelden voor de dagopvang. De hond wordt opgehaald tijdens de ophaalronde voor de ochtendwandeling. Uw hond gaat mee met de ochtendwandeling en de middagwandeling en wordt vervolgens na de middagwandeling weer thuis gebracht. Dit zal zijn tussen 14.15 en 15.15 uur.

Vakantieopvang in huiselijke kring:
Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor de vakantieopvang bij Hondenuitlaatservice Door Lisa. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Alle rassen zijn welkom bij hondenuitlaatservice Door Lisa, mits ze aan de algemene voorwaarden voldoen.