Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice Door Lisa wandelt in verschillende parken en bossen waar de honden lekker uit kunnen razen en hond kunnen zijn. De honden worden opgehaald in een speciaal ingerichte bus met ventilatie. De honden worden weer veilig en zo schoon mogelijk thuis gebracht.

Wandeling:
Hondenuitlaatservice Door Lisa wandelt één uur tot 5 kwartier met groepen van maximaal 8 tot 10 honden per keer. We hebben een ochtendwandeling en een middagwandeling:

  • De ochtendwandeling:
    De honden worden opgehaald tussen 08:30 uur en 10.00 uur. De wandeling duurt vervolgens een uur tot 5 kwartier en daarna worden de honden weer thuis gebracht.
  • De middagwandeling:
    De honden worden opgehaald tussen 11:30 uur en 13.00 uur. De wandeling duurt vervolgens een uur tot 5 kwartier en daarna worden de honden weer thuis gebracht.

Dagopvang:
U kunt uw hond ook aanmelden voor de dagopvang. De hond wordt opgehaald tijdens de ophaalronde voor de ochtendwandeling. Uw hond gaat mee met de ochtendwandeling en de middagwandeling en wordt vervolgens na de middagwandeling weer thuis gebracht.

Alle rassen zijn welkom bij hondenuitlaatservice Door Lisa, mits ze aan de algemene voorwaarden voldoen.